Sommerudsalg: skriv “sommer” i rabatfeltet og få 30% på Lalamour, Amaze cph og SURKANA. (Ikke på nedsatte vare.)

Produkter

Danegiddy Light Wool Sweater Glow Up

649,00 kr.

DaneGiddy Wool Sweater fra Danefæ er en skøn og flot sweater, som er helt ideel til de kølige skandinaviske dage og aftener.

De nøje udvalgte materialer i denne strik, gør den til en perfekt kombination af det lette og det lune.

Uld har gode temperaturregulerende egenskaber og er med til at gøre sweateren dejlig lun. Akryl bidrager til det lune, men øger også holdbarheden, da det er utroligt slidstærkt både i forhold til farveægthed og pasform. Også nylon tilfører høj slidstyrke og formstabilitet – og derudover giver det også en elastisk kvalitet, som sikrer god bevægelighed.

En blød strik i smukke farver, en flot og behagelig pasform, kombineret med den lette og lune kvalitet, må helt sikker give en ny favorit i klædeskabet.

Sweateren er lavet af RWS (Responsible Wool Standard) certificeret uld. RWS-certificeringen er med til at sikre bl.a. dyrevelfærd og bedre arbejdsforhold indenfor opdrætning af får.

Materiale: 30% Uld, 37% Akryl, 28% Nylon, 3% Spandex

Ansvarlighed og kvalitet er to af Danefæ’s kerneværdier. Derfor arbejder vi kun med BSCI-certificerede producenter, som vi besøger årligt for at sikre os, at vi kan stå inde for arbejdsforholdene.

Udover at følge alt gældende europæiske og dansk lovgivning, følger vores produkter også et helt særligt Danefæ regelsæt for brug af kemi, sikring af holdbarhed og garanti for skønhed vask efter vask.

Del produktet på sociale medier

Facebook
Twitter
Pinterest
E-mail

Andre produkter

Scroll to Top

Halloween

Vi fejrer Halloween 🎃

I få 25 % på alt tøj, som har noget orange på og som ikke er nedsat i forvejen, ved at skrive i rabatfeltet:  halloween

Det gælder til og med d. 6 november.