Du kan altid ringe/skrive på; 21621775 for at få en tid i vores showroom.

Produkter

Dress Dolly Leafpattern Fall

Original price was: 749,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Det er en virkelig sød kjole fra Lalamour. Kjolen har en rund halsudskæring med en lille knap, det giver en smuk og feminin dråbeformet udskæring. Hvis du ikke er til det, så knapper du op og folder det ind og så har kjolen en fin v-udskæring. Kjolen har en syning under barmen som skråner lænngre ned bag på. Det giver kjolen et fantastisk snit. Kjolen har også et bindebånd som man kan style på flere måder.

Materiale: Viscose 95% og 5% Elastan.

Viskose:

Viskose laves af cellulose fra træ, plantefibre, bambus eller sågar tang, som via kemiske processer omdannes til en tyktflydende fibervæske, der blandt mange andre ting, kan laves til viskose stof.

Versionerne er kategoriseret i korte og lange fibre. De lange fibre er dem der ligner silke mest, hvorimod de korte fibre minder mest om bomuld eller uld. Viskose deler mange egenskaber med bomuld, det er blødt, smidigt og bliver ikke statisk.Viskose går under kategorien semi-syntetisk materiale, da det hverken er 100% naturligt eller syntetisk.

Viskose stof er en af de mest brugte typer stof i verden. Viskose blev først skabt som et billigt alternativ til silke, da viskose stof ofte er blødt og glat.

Del produktet på sociale medier

Facebook
Twitter
Pinterest
E-mail

Andre produkter

Scroll to Top

Halloween

Vi fejrer Halloween 🎃

I få 25 % på alt tøj, som har noget orange på og som ikke er nedsat i forvejen, ved at skrive i rabatfeltet:  halloween

Det gælder til og med d. 6 november.